AACSB accredited

Tervetuloa opiskelemaan Ouluun!

Näiltä sivuilta löydät ajankohtaisimmat tiedot opiskelusta ja opiskelijoille suunnatuista palveluista sekä  vinkit ja apuvälineet tutkinnon suorittamiseen.

Opiskelu Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa kansainvälisen ja innostavan opiskeluympäristön, jossa opiskelu on sopivalla tavalla rentoa sekä haasteellista. Korkeatasoinen opetus sekä monimuotoiset opetusmenetelmät yhdessä laaja-alaisen koulutustarjonnan kanssa takaavat arvostetun kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon, sekä valmiudet menestyä tulevaisuuden liike-elämässä. Kauppakorkeakoulussa on käytössä EU:n ja Opetusministeriön kanssa yhteistyössä kehitetty Diploma Supplement.

Kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkintoon johtavaa koulutusta on tarjolla seuraavissa pääaineissa

Johtaminen
Kansainvälinen liiketoiminta
Taloustiede (ent. kansantaloustiede)
Laskentatoimi
Markkinointi
Rahoitus

Perustutkinto-opetuksen lisäksi kauppakorkeakoulussa on tarjolla korkeatasoisia, kansainvälisiin standardeihin pohjautuvia maisteriohjelmia ja MBA-koulutusta. Lisätietoja näistä ohjelmista löydät englanninkielisiltä sivuiltamme.

Henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS)

Kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkintoihin tähtäävien opintojen peruslähtökohtana on henkilökohtainen opintosuunnitelma eli HOPS. Opintosuunnitelma laaditaan opintojen alkuvaiheessa ja sitä päivitetään opintojen kuluessa.

Ohjeita opintosuunnitelman tekoon

 

 
AACSB accredited
Oulun yliopiston taloustieteiden tiedekunnalle
kansainvälinen AACSB-akkreditointi